viikonloppuna ajettiin Samppaanselällä ja Paasivedellä Jokikone Cupin kolmas osakilpailu Rääkkylä uistelu. Edellisestä kisasta olikin taukoa jo kuukauden verran, joten into kisailuun oli kova. Kisa oli siinäkin mielessä mielenkiintoinen, että se kesti yön yli ja vetoaikaa tuli 16 tuntia. Yllättävän mukavasti aika veneessä meni  ja kalojakin saatiin.

Tavoittelimme saaliiksi kuhaa ja haukea. Samppaanselällä niitä riittää, mutta nyt kalojen syöntihalut olivat hieman heikot vaikka olosuhteet olivat hyvät; sateen jälkeinen pilvipouta, veden lämpö noin 18 astetta ja tuuli etelän puolella. Kalaa nousi veneeseen kisan aikana reilut kymmenen kiloa, joista kolme ja puoli kiloa oli kuhaa ja loput haukea, lisäksi saaliiseen kuului uksi ahven. Pisteitä kertyi noin 22 000, joka riitti 17. sijaan kilpalussa. Kisan voittajien pisteet pyörivät siellä 60-70 000 haarukassa. Kisan isoimmat kuhasaalliit olivat 15 kilon hujakoilla ja kisan isoimmat hakit painoivat reilut 8 kiloa kappale, aikamoisia vonkaleita:-)

Kisa meni siis kohtuullisesti ja sijoitus parani taas muutaman pykälän viime kisasta. Aina jää kuitenkin parannettavaa ja jossiteltavaa: karkuutimme kaksi mittakalaa, veneessä kävi kymmenkunta 42-44 senttistä kuhaa, parhaat kuhasaaliit saatiin vajaan puolen kilometrin päästä meidän paikoilta...

Seuraava kisa ajetaan ensi viikonloppuna Koitereella ja siellä yritetään jälleen parantaa sijoitusta.

Kireitä siimoja tulevalle viikolle,

-Tommi