Kymmenen urheaa pilikkijää saapui aamulla Niittylahden rantaan uhmaamaan tuulta ja pakkasta Kepsupilikki Cupin tämän kauden avauskisaan, Pakkas-pilikkiin. Kisa oli siis todella nimensä veroinen. Liekkö johtunut kelistä, että kalat olivat laittaneet suunsa kiinni ja eivät oikein millään suostuneet nappaamaan kalamiesten pilikkeihin; kisan kokonaissaalis oli hieman yli kilon.

2201282.jpg
Kisan kärkikaksikko suu messingillä hyvin sujuneen avauskisan jälkeen


Tästäkin huolimatta pilikkijät saatiin järjestykseen. Tommi voitti kisan 375 gramman saalilla, Seppo oli toinen 220 grammalla ja viime vuoden mestari Ari vasta kolmas 210 gramman saaliilla. Mika jäi tylysti kärkikolmikon ulkopuolelle ollen kisassa neljäntenä. Lisäksi hän koki pahan kalustotappion kun 30 vuotta hyvin palvellut kaira juuttui jäähän kiinni ja se saatiin irti vain kirveen avulla. Irroitusoperaation tuoksinassa kaira vääntyi mutkalle ja kelpaa jatkossa vain todella umpikieroille savolaisille piilopaikaksi:-)

2195931.jpg
Viime kauden mestari nähtiin Uuden vuoden päivänä treenaamassa Niittylahden edustalla, ei auttanut harjoittelu tällä kertaa.

Kepsupilikki Cuppi saatiin avattua, tarkempi kisaraportti löytyy Lesnan Naputtajien sivuilta.

Vuoden alkua,

-Tommi