Tällä viikolla tuli uisteltua kuhaa Koitereella. Viikon aikana teimme sinne kaksi reissua, alkuviikosta ajelimme eri paikoissa retkimeiningillä ja loppuviikosta osallistuimme Koitere uisteluun jälleen kerran, vaikka olimme viime vuotisen kisan jälkeen vannoneet, ettei koskaan enää lähdetä Koitereelle kisaamaan:-).

Alkuviikon tukikohdaksi saimme Kämppäsaaeren mökin, josta oli hyvä operoida eri puolille järveä.


Kämppäsaaren mökki oli hyvässä kunnossa ja toimi mainiona tukikohtana.

Tuulinen ja sateinen keli ei oikein suosinut kuhan uistelua, mutta silti kalaa löytyi melko hyvin.


Öistä sadetta ja paistetta Koitereella.

Loppuviikosta lähdimmme vielä kokeilemaan kalastustaitojamme Koitere uisteluun. Tämän kesän Jokikone Cupin kisat ovat menneet pääasiasa penkin alle, mutta siitä huolimatta Koitereen kisassa on jotain sellaista tunnelmaa, joka saa mukaan vuodesta toiseen. Tällä kertaa kisa menikin hyvin ja sijoitumme viidenneksi.


Millipeliä punnituksessa; 10 kuhaa riitti mittaan.


Kisasta heltisi kylmälaatikko kotiin vietäväksi. Laatikko on kaupan jos jollakulla on sille käyttöä. Meillä niitä alkaa olla jo riittävästi omaan tarpeeseen.

Kesän tonnitalkoisiin tuli hyvä lisäpotti tämän viikon aikana. Kuhaa kertyi liki sata kiloa, haukea parikymmentä ja ahventakin useampi kilo. Kokonaisuudessaan kalaa on kertynyt kolmisen sataa kiloa, vielä on siis ongittavaa...

Tällä viikolla kuhat saavat jäävät rauhaan kun lähdemme Ääniselle lohijahtiin, siitä lisää sitten ensi viikolla.

Loman jatkoa!

Tommi