Ei tullut tänään tuurin taimenta cupin toisessa osakilpailussa Kermajärvellä. Kirkasvetinen järvi oli erityisen haasteellinen kalastaa tyynellä ja aurikoisella kelillä, minkä useat venekunnat saivatkin todeta. Veneitä kisaan osallistui 57 kappaletta. Päivän ilon aihe oli Lesnan Naputtajien Kimmon ja Villen venekunnan komea 1,7 kilon taimen, jolla he sijoittuivat kisassa neljänneksi!

1626558.jpg
Takunlahden veneluiskalla ei ollut ruuhkaa kisa-aamuna.

1626563.jpg
Karvion vierasvenelaituri täyttyi uisteluveneistä.

Päivän kisan voittajat olivat aivan suvereeneja 39000 pisteen potillaan, jossa kaiken lisäksi ei ollut yhtään lohikalaa. Kolme seuraavaa sijaa meni lohimiehille, päivän komein taimen painoi 2,4 kg ja sillä heltisi toinen tila. Viralliset tulokset löytyy Jokikone Cupin tulossivulta lähipäivinä.

1626567.jpg
Taimenta etsittiin, jänkää löydettiin...Mika irroittelee haavista parin kilon hakkia.

Oma saaliimme jäi tällä kertaa vajaaseen neljään kiloon haukea. Yritimme kyllä kovasti vetää raksia ja  saada taimenta, mutta veneeseen nousi vain kolme jänkää, joista kaksi kelpasi punnitukseen ja yksi jäi sentin mitasta virallisella mittalaudalla. Saalis oikeutti kisassa 24. sijaan, parannusta tuli kaksi pykälää edellisestä kisasta. Kokonaiskisassa kasassa on nyt 12 pistettä; reilu piste per haukikilo:-)

Seuraava kisa ajetaan vasta heinäkuussa, joten nyt on aika siirtyä vähäksi aikaa vapaamuotoiseen uisteluun ja unohtaa kisat joksikin aikaa.

Kuvia lisätty ja juttua päivitetty 8.6.2008.

Mukavaa kesän avausviikkoa,

-Tommi