Tänään oli tarkoitus lähteä Höyskälle uistelemaan, mutta keli oli niin kova, ettei lähdöstä tullut mitään. Aamupäivän aikana tutkailin sään muuttumista erityisesti tuulen suhteen. Tuuli ei laantunut alle 10 m/s vaikka sade loppuikin. Uistelureissun korvikkeeksi päätin ajella Vekarukselle tarkistamaan miltä tilanne siellä näyttää.

2011498.jpg
Vesi oli sopivalla korkeudella kalastukseen.

Vettä Vekaruksella riitti ja kalaakin koskessa oli. Tämän kesän ottivaappu, paremmin "Isäntämiehen kalsareina" tunnettu, ei pettänyt taaskaan, vaan 10 minuutin heittelyn jälkeen taimen nappasi siihen kiinni. Kala oli ehkä juuri mitassa, mutta niin siististi yhdestä koukusta kiinni, että laskin sen takaisin uimaan Vekaruksen kuohuihin. Erikoista tärpissä oli se, että taimen nappasi melko kovasta virrasta vielä tähän aikaan syksystä.

2011500.jpg
Myllykosken maisemissa mieli lepää.

Muita kalatapahtumia ei reisulla kuulunut. Sen sijaan ulkoilu pirteässä syksyisessä säässä Vekaruksella piristää aina mieltä.

Illalla avasin sitten vielä pilikkikauden, tosin virtuaalisesti tällä kertaa. Propilkki on taas hieman uudistunut ja sitä tulee pelailtua varmasti melko paljon verkkopelinä ennen Kepsupilikki Cupin joulukuun alun avausta. Propilkin Kalassa.netin mestaruuskilpailut järjestetään marraskuussa, ja siihen mittelöön pitää yrittää päästä mukaan.

2011497.jpg
Vuolasnivalta löytyi hyvä rautupaikka:-)

Kalastus on siitä hieno harrastus, että aina löytyy sopiva tapa kalastaa...

Myrskyisää sunnuntaita, muistakaahan äänestää!

-Tommi