Siitä jatkettiin mihin viime kisassa jäätiin; puntarille vietiin yksi 2,8 kilon hauki. Ei tunnu olevan hakki syönnillään venekuntamme kohdalla. Tämän kauden kahdessa kisassa olemme onnistuneet saamaan yhteensä kaksi haukea veneeseen asti... Homma alkaa olla jo melkoinen mysteeri:-) Ja vielä väitetetään, että hauenkalastus on helppoa. Joillekin se sitä varmaan ehkä onkin??

Kerman kisa tuntui olevan ison hauen kisa, sillä puntarille tuotiin kolme kympin kalaa. Suurin painoi reilut 11 kiloa ja kaksi muutakin olivat painoltaan kympin molemmin puolin. Päivän erikoisin oli viidenneksi sijoittuneen venekunnan suoritus. Heillä oli päivän aikana kaksi tärppiä, joiden tuloksena veneeseen nousi hieman yli 20 kiloa haukea. Isompi kaloista oli 11 kiloinen ja pienempikin 9 kiloinen. Ja tietysti ne nappasivat samoilta paikoilta, joissa mekin aamupäivällä kurvailtiin.

1244490834_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Kerman kisan palkintojenjako.

Kisan voittajavenekunta saalisti 15 kiloa haukea, ison oli reilu kympin vonkale, ja vielä voiton varmuudeksi he nappasivat 1,7 kilon taimenen. Kaikki kalat tulivat kuulemma alle kahden metrin vedestä. Komeiden haukien lisäksi kisassa tuli myös muutamia lohikaloja. Komein nistä oli 2,5 kilon järväri, joka tuotti kisan kakkossijan. Lisäksi saatiin parin kilon nieriä sekä taimen. Kuudennen sijan tuoneen taimenen nappasi Kukkosen Jussin venekunta. Heillä onkin nyt hyvät lähtökohdat jatkaa nousuaan cupissa, koska seuraavaa kisa ajellaan heidän "kotivesillään" Höyskällä. 

1244490917_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Taimenen tuottanut viehesetti.

Kahden epäonnistuneen kisan jälkeen voikin lähteä seuraavaan kisaan löysin rantein, ilman sen kummempaa suunnitelmaa ja katsella mitä kalaa sattuu tulemaan:-)

Viikon alkua,

-Tommi