Tämän kauden päätöskisa uisteltiin tänään tuulisessa ja sateisessa kelissä Höytiäisellä. Keli oli todella kurja kuhan uisteluun ja toisaalta vesi oli vielä liian lämmintä taimenen tavoitteluun, kisan tulostaso jäi tällä kertaa vaisuksi. Venekuntamme osalta kisa meni huomattavasti yli odotusten, sillä yllätykseksemme reilu neljän kilon saalis, kaksi kuhaa ja kaksi hakkia, riitti kolmanteen sijaan.

IMG_9003.JPG
Höytiäisen Taimenen tulokset.

1808180.jpg
Sitkeä aalloilla keikkuminen palkittiin.

Valmistautuminen kisaan jäi kokonaan väliin, ja olimme aikeissa mennä ajamaan suojaiselle Jänisselälle, mutta hyvän Höytiäisen tuntemuksen omaava Kukkosen Jussi suositteli Jängänselkää. Uskoimme Jussia ja keikuimme päivän päivän Surman- ja Voiluodon välillä, se kannatti! Tosin välillä tuli paikanvaihdos mieleen:-).

1808182.jpg
Jussin venekunta sijoittui neljänneksi.

Kolmas sija nosti sijoituksemme Jokikone Cupin lopputuloksissa 10. sijalle, mikä olikin varovainen tavoitteemme tälle avauskaudellemme cupissa. Kisan kuudenteen sijaan jäi matkaa vielä reilusti; 15 pistettä. Ensi kesänä koetamme pistää hieman paremmaksi.



1809136.jpg
Jokikone Cupin lopputulokset


1808184.jpg
Jokikone Cupin kuusi parasta venekuntaa.

Nyt on tämän kesän kisat kisattu ja on aika siirtyä vapaamuotoiseen kalastukseen, parhaat lohiajat ovat edessä päin. Osallistumme syksyn aikana muutamaan rentohenkiseen treffitapahtumaan, joista loppukauden kohokohta on Puruveden uistelutreffit lokakuussa.

Mukavaa syksyn alkua,

-Tommi&Mika